Στούπας και Σίδερης στο «Δυνατά & Αθλητικά» του 9,65 FM.

Στην εκπομπή »Δυνατά και Αθλητικά» της Τετάρτης καλεσμένοι ήταν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Ηρακλής Ψαχνών κ. Γιώργος Στούπας και ο Διευθυντής της Π.Α.Ε κ. Γιώργος Σίδερης και μίλησαν για όλους και για όλα που αφορούν το καμάρι του νομού μας, που δεν είναι άλλο από τον «ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ».
Οι δύο ισχυροί άνδρες της Π.Α.Ε δήλωσαν:
«Το τελευταίο διάστημα δεν θέλουμε να κάνουμε μεγάλες δηλώσεις, αλλά να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας και η διοίκηση και το τεχνικό τιμ αλλά και οι ποδοσφαιριστές.
Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση μίας από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, πάρα την φοβερή πορεία της ομάδας με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, φυσικά όμως δεν λέμε όχι σε μία απευθείας άνοδο.
Αναφορικά με τους παίχτες που αποχώρησαν τον Ιανουάριο, σαν Π.Α.Ε φερθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο.
Είναι παράσημο για εμάς το ότι παιδιά που φύγανε, επιθυμούσαν να γυρίσουν και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας. (βλέπε Τόλιο, Πλάτανο, Βαγκέλι)
Ο Ηρακλής αποτελείτε από τα άτομα που βλέπετε, δεν υπάρχουν »μεγαλοπαράγοντες» από πίσω.
Με το δήμο υπάρχει μια καλή συνεργασία, είναι σε εξέλιξη η κατασκευή γυμναστηρίου, βοηθητικού γηπέδου πίσω από την εξέδρα αλλά και μέχρι το τέλος της χρονιάς απέναντι εξέδρα φιλοξενουμένων.
Στο θέμα των εισιτηρίων είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο της Εύβοιας να σταθεί στο πλευρό του Ηρακλή. Υπάρχουν εισιτήρια για άνεργους, φοιτητές, προσπαθούμε να φέρουμε το νέο κόσμο στο γήπεδο αλλά και ανθρώπους είτε από τη Νότιο είτε τη Βόρειο Εύβοια.
Οι ακαδημίες δεν είναι στα κοντινά πλάνα μας. Αν η ομάδα ανέβει στην Super League τότε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας καθώς απαιτείτε οργάνωση και περισσότερα άτομα κάτι που δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε ακόμα.
Τέλος έκλεισαν με την προτροπή πως θέλουμε να γίνουμε η ομάδα της Εύβοιας και θέλουμε όλο τον κόσμο του νομού στο πλευρό μας !